3 tips til tapetsering

For nogle er det stadig overraskende at man igen tapetserer i hjemmene, for det var egentlig noget man så mest til tilbage i 60’er til 80’erne. Ikke desto mindre, så er tapetseringen kommer tilbage og er sjovt nok ligesom med så mange andre af de gamle sager blevet til danskernes foretrukne metoder til at skabe fornyelse i de små hjem. Her får du derfor 3 tips til din tapetsering.

De perfekte tips til at gøre det hele lettere for dig

Det kan for nogle være en svær ting at tapetsere og eftersom at det først for alvor er på vej tilbage i de danske hjem, så er der ikke mange der kan prale med at de har god erfaring med tapetsering i lange baner. Det kan derfor være brugbart med et par tips til at få det hele til at forløbe lidt lettere.

Det første fif er, at du enten vælger et tapet der har en grundfarve der ligner den nuværende væg og hvis dit valgte tapet er en helt anden farve, så kan du male væggen bag inden du tapetserer, så du ikke risikerer at vise for mange overgange, hvis der skulle ske en lille forskydning mellem banerne.

Tapetsering er altid noget en maler vil kunne hjælpe med

Det andet tip er at du skal sørge for at have den arbejdsplads som du har brug for i forhold til det tapet du har valgt. Der findes tapet der skal sættes op med tapetklister som du selv smører på og tapet der allerede har tapetklister på bagsiden.

Tredje tip er at hvis du slet ikke kan se det ske, så lad være med at kaste dig ud i noget med ti tommelfingre og få i stedet en fagmand, der ved nøjagtig hvad han laver, til at tapetsere dit hjem. Du kan bl.a. benytte dig af en maler i Nordsjælland, hvis du bor i Nordsjælland. -Det er nemlig lige et job for en maler med tapetsering.