Er du ramt af angst? Bliv klogere her

  • sponsoreret indhold

Der er desværre flere og flere i dag, der bliver ramt af angst. Det kan være en stor udfordring for de langt de fleste at leve med, da angst kan få stor betydning for ens livskvalitet. Hvis du enten oplever at have symptomer på angst, eller er du i tvivl, om det er angstanfald du løbende får, så er det en god idé at reagere så hurtigt som muligt. På den måde kan du også få bugt med angsten.

Det sværeste og største skridt er altid at erkende, at det er nødvendigt med professionel hjælp til at behandle angst. Når du derfor rækker ud til en psykolog, vil du som regel altid blive modtaget med ydmyghed og respekt for din henvendelse.

Hold øje med disse symptomer på angst

Angst kan komme til udtryk på flere forskellige måder. For nogen kan angsten vise sig som ubehagelige episoder med panikangst, hvor det for andre kan ramme i en mildere grad. Er du derfor i tvivl, om du lider af angst? Så har vi her listet nogle af de symptomer, der kan vise sig ved angst.

Fysiske symptomer som svimmelhed, voldsom hjertebanken, problemer med vejrtrækningen og rastløshed er blot nogle af de måder, angsten kan vise sig på. Symptomerne kan opstå i situationer, hvor du skal præstere, er i kontakt med nye mennesker eller i andre sammenhænge.

Angst kan også vise sig som panikangst, hvor man oplever en intenst frygt, og man kan få en oplevelse af, at man er ved at dø. Det kan efterfølgende resultere i, at du begynder at frygte disse panikanfald, og hvornår der mon kommer et igen. 

Find en psykolog i Århus til behandling af angst

Hvis du er på jagt efter en autoriseret psykolog i Århus, der er specialiseret i at behandle angst, kan du med fordel kontakte psykologhogh.dk.