Er du træt af terapisamtaler? Prøv et kreativt kursus

  • sponsoreret indhold

Har du et ønske om at kunne bryde med mønstre, som er uhensigtsmæssige for dig? Eller mønstre som måske har været en klods om benet ift. at opnå ting, du gerne vil? Så kan der være ekstra god grund til at du melder dig på et kreativt kursus. Det kan især være relevant for dig, som ikke har et ønske om at snakke om dine udfordringer i terapi, men i stedet arbejde med dig selv på en anden måde.

Dette kan du forvente på et kreativt kursus

Et af de kreative kurser du vil falde over på Frederiksberg, foregår ved psykolog Karin von Daler. Det betyder selvfølgelig også, at du kommer i de bedst mulige hænder, når det kommer til et forløb, hvor din selvudvikling er i fokus. Prøv engang bare at læs med herunder, hvor du kan få en bedre fornemmelse af, hvad indholdet på denne type kursus er. 

Bliv styrket i hvad du vil med dit liv 

Helt overordnet så kan et kreativ kursus være med til at styrke dig i, hvad du vil med dit liv. Hvilke drømme har du for dig selv? Hvordan når du derhen? Hvad har holdt dig tilbage indtil nu? Disse er kun få eksempler på, hvad der kan arbejdes med på kurset. 

Lær hvordan du kan hele dig selv

Noget af det særlige ved et kreativ kursus er, at du udover mere afklaring i dit liv, får redskaber til, hvordan du kan hele dig selv. Det vil sige, hvordan du i endnu højere grad kan leve et liv, hvor der er sammenhæng mellem dine ønsker for dit liv og så din adfærd.

Du kan derfor også forvente, at du får helt konkrete redskaber med i rygsækken, så du kan få endnu bedre styring med dit liv. Og så du kan leve et liv ud fra, hvad din krop og din sjæl fortæller dig.