Grønne smoothies: Det sunde valg


En grøn smoothie er en sundere alternativ til almindelige juicer og sodavand. De fleste grønne smoothies indeholder masser af frugt og grøntsager, der giver en masse næringsstoffer og vitaminer. Det er en god idé at drikke en grøn smoothie hver dag, for at få en sund og balanceret kost.
Her får du tre opskrifter på sunde grønne smoothies, der er lette at lave.

1. Grøn smoothie med æble og spinat

Dette er en grøn smoothie med æble og spinat, der er fyldt med sunde ingredienser. ingredienser:

 • 1 æble
 • 1 håndfuld spinat
 • 1 dl vand
  Skræl æblet og hak det i små stykker. Skyl spinaten og hak den i små stykker. Kom alle ingredienserne i en blender og blend dem sammen til en jævn smoothie.

2. Grøn smoothie med kiwi og broccoli

Dette er en grøn smoothie med kiwi og broccoli, der er fyldt med sunde ingredienser. ingredienser:

 • 2 kiwier
 • 1 håndfuld broccoli
 • 1 dl vand
  Skræl og hak kiwierne i små stykker. Skyl broccoli og hak den i små stykker. Kom alle ingredienserne i en blender og blend dem sammen til en jævn smoothie.

3. Grøn smoothie med avocado og spinat

Dette er en grøn smoothie med avocado og spinat, der er fyldt med sunde ingredienser. ingredienser:

 • 1 avocado
 • 1 håndfuld spinat
 • 1 dl vand
  Skræl og hak avocadoen i små stykker. Skyl spinaten og hak den i små stykker. Kom alle ingredienserne i en blender og blend dem sammen til en jævn smoothie.

Hvorfor vælge grønne smoothies?

Der er mange gode grunde til at drikke grønne smoothies. Læs med her for at finde ud af hvorfor grønne smoothies er det sunde valg.

Mere energi

Grønne smoothies giver dig masser af energi. Det skyldes de gode vitaminer og mineraler. De er fyldt med vitaminer og mineraler, der får kroppen til at fungere.
Foruden at grønne smoothies hjælper dig med at tabe dig, hvilket det især er grøntsagerne, der gør det. Så er der altså også en masser af grøntsager i grønne smoothies, og det giver dig en masse fiber. Fiber hjælper kroppen med at optage næringsstoffer, hvilket så gør at du kommer til at reducerer din appetit.

Konklusion

Grønne smoothies er meget sundere end sodavand og almindelige juicer. De indeholder masser af vitaminer, mineraler og fiber, der holder kroppen sund og rask.