Hvordan får jeg hurtigt Internet?

Der er ikke noget der kan være mere frustrerende end når internettet ikke virker ordentligt. Hvis du oplever udfald på dit internet, er det måske netop tid for dig til at se efter en anden internetudbytter, der kan give dig det mest stabile og hurtige internet.

Få hurtigt internet med fibernet

Der findes flere måder at få internet i hjemmet eller på kontoret på. For de fleste er det gældende at man har internet igennem kabel-tv-stikket som også kaldes for coax. Dette kan for mange være tilstrækkeligt, men der kan for nogle opleves udfald eller manglende hastighed af flere årsager.

Den mest stabile og hurtige internetforbindelse du kan finde dig, er hvis du har muligheden for at udnytte fibernet. Fastspeed er en velomtalt leverandør af både internet til coax og til fibernet. Læs mere om Fastspeed for at se om det ikke kunne være din fremtidige løsning i forhold til hurtigt internet.

Undersøg dine muligheder online

Det er ikke alle der kan modtage fibernet på deres matrikel, men inde på hjemmesiden kan du indtaste din adresse og se om det er muligt for dig. Det kræver nemlig at der allerede er nedgravet rør der hvor du bor og at der er en aftale om noget fiberforbindelse deri.

Du kan sagtens købe dig hurtig internet uden at få hvad du betaler for. Det kan være fordi at der er forstyrrelser for forbindelsen i dit hjem, men det kan også skyldes andre ting. Det kan derfor sagtens være at du allerede mener at du har hurtigt internet, men at du ikke føler at du får hvad du betaler for.

Du kan online lave en hastighedstest, for at finde ud af om du får hvad du betaler for. På denne måde kan du se om der er noget du selv kan gøre for et hurtigt internet, før du begynder at skifte udbyder.