Ikonisk varevogn i ny forbedret udgave

Når det er en del af jobbet at transportere varer, eller ens arbejde kræver et kørende værksted, så betyder køretøjet nærmest alt. Det skal være indrettet så der er masser af plads og rum, og det skal være let og komfortabelt at køre. En varevogn skal opfylde alle de kriterier, ellers er det ikke en ordentlig varevogn. Derfor tænkes og udvikles der i stor stil hos leverandørerne af disse køretøjer, så man kan levere den optimale varevogn til brugerne.

En Ford varevogn er et af det mest gennemprøvede køretøjer, du kan sætte dig ind i. I årtier har Ford fremstillet varevogne og har et erfaringsgrundlag at stå på, som mange andre producenter misunder. En Ford varevogn er resultatet af alle disse års samlede erfaring. Erfaringer, som har ført til eftertanke og videre innovation, med kundernes tilfredshed for øje. For uden tilfredse kunder, kommer man ikke langt som leverandør af varevogne.

Effektiv udnyttelse af pladsen

Derfor er hver en millimeter vigtig, når designere og udviklere arbejder på at skabe den næste model af en Ford varevogn. Man kender målene på de produkter, der oftest skal transporteres og indretter varerummet så det er optimeret til at kunne have mest muligt stående. En Ford varevogn kan have tre europaller liggende på gulvet, så der er tale om særdeles god udnyttelse af pladsen.

15,1 kubikmeter i lastrummet giver plads til det meste og der kan transporteres op til 2,7 tons last. Dette gør valget af en Ford varevogn til et oplagt valg. Og med en kabine, hvor komforten er i top, kan man let komme frem og tilbage, uden at skade sin ryg. For det er også vigtigt at man sidder korrekt, når man kører varevogn. Det er et stykke arbejde i sig selv at køre bil.

Lyt til kunderne

Den nye Ford varevogn er et produkt, som er kommet til verden gennem mange års erfaring. Det er vigtigt at man kender sine kunder og deres behov. Og en Ford varevogn er udtryk for netop dette indgående kendskab til kundegrundlaget. Kundens behov står forrest, når beslutningerne skal tages.