Playstation pc udgiver God of War i januar

Hvis du er glad for at spille PlayStation, så kan du godt begynde at glæde dig. For der er masser af spændende spil i vente, som får premiere om ikke så længe. For eksempel udkommer spillet God of War i starten af år 2022. I dette spil tager man på eventyr i det nordiske rige, hvor man både skal i kamp og kommer til at stifte bekendtskab med skræmmende væsner. Men dette spil, er heller ikke det eneste værd at vide noget om, for spillet Days Gone er nemlig også værd at nævne. Læs med her.

Mange timers underholdning med de fedeste PlayStation spil

Om du er mere til spil som eksempelvis God of War PC, eller du er mere til Days Gone spillet er som underordnet. For på hjemmesiden Joybuggy, kan du nemlig finde masser af fede spil, som både er aktuelle lige nu, men også dem som kommer senere. For eksempel er det værd at nævne, at Days Gone er tidligere udgivet til PC med stor succes, men nu er det altså muligt at spille det på PlayStation. Spillet, handler en post-pandemic verden, hvor man godt kan forvente masser af action. Det er bestemt værd at læse meget mere om spillet i linket. Dette gælder i øvrigt for alle de fede spil på hjemmesiden.

Julegaver ønsker

Hvis du virkelig gerne vil have fingre i eksempelvis God of War spillet, som får premiere i januar, så kan du jo passende ønske dig det i julegave. Det kunne eksempelvis være et gavekort til hjemmesiden, så kan du jo bruge det på et af de aktuelle spil eller vente med at bruge det, til det kommende spil er fremme, som eksempelvis God of War. Vil du gerne se det store udvalg af spil, så klik ind på joybyggy.dk.