Sådan kan du få et mødebooking system som er enkelt og smart

I en travl virksomhed, skal det hele helst køre så glat som muligt. Ved at gøre planlægningen effektiv, kan man spare på ressourcer, som kan bruges et andet sted, hvor der behov. Ved at bruge et mødebooking system til at administrere møder, lokaler og catering, kan virksomheden nemt holde styr på denne del. Læs med her.

Hos Pronestor, som er Dansk ejet, kan hjælpe din virksomhed ved hjælp af deres software indenfor meeting management. Med Pronestor mødebooking system, kan medarbejderne virksomheden blandt andet booke lokaler til et kommende møde. De kan også booke catering, samt udstyr igennem det effektive mødebooking system.

Et mødebooking system med mange muligheder

Softwaresystemet, giver de ansatte i virksomheden mulighed for at danne sig et overblik over, hvilket udstyr, der er i de forskellige lokaler. Med et mødebooking system fra Pronestor, kan man nemt integrere systemet sammen med både Outlook, Office 365 og Exchange.

Når man skal afholde vigtige møder i forbindelse med virksomheden, så er catering også en vigtig faktor. Når man anvender mødebookingsystemet, så er catering også en mulighed. Når det kommer til maden, så er det for mange virksomheder heller ikke lige meget, hvilken mad, der skal serveres.

Ved dette integrerede bookingsystem, får køkkenet nemlig automatisk besked. En anden fordel er også, at systemet holder styr på lageret i forhold til mad. Systemet er derfor nyttigt for hele virksomheden, da også køkkenpersonale nemt og enkelt kan holde styr på, hvad de mangler blandt andet.

Nem og enkel booking

Det skal være enkelt at anvende Pronestors mødebookingsystem. Der er derfor selvfølgelig taget hensyn til fleksibilitet, og derfor kan systemet anvendes på forskellige elektroniske devices. Programmet kan nemlig bruges på både computeren, mobilen og tablet.

Pronestor har hjulet mange virksomheder verden over, og har mange tilfredse klienter. Med deres programmer, har klienter blandt andet udtalt, at det har sparet ressourcer i virksomheden. Det har desuden en stor positiv effekt i forhold til fejl. Indenfor fejl, er der nævnt at både leveringsfejl og dobbeltbookinger er elimineret. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad Pronestor kan gøre for din virksomhed, så klik ind på pronestor.com.