Sådan vælger du børnelamper

Når du skal vælge børnelamper til dit barns værelse, så er der rigtig mange faktorer som spiller ind ift. Valg, farve og udseende. Og sidst men ikke mindst, så kommer det også helt an på, hvilken alder, køn og interesser dit barn har. Hvis du mangler nogle ideer til børnelamper, så er motiver med dyr, figurer eller andre børneting altid en klassiker.

Og når det omhandler lampetypen, så er en væglampe, loftlampe eller bordlampe altid en sikker vinder ift. Indretningen på dit barns børneværelse.

Tips til den rette indretning af dit barns børneværelse:

En af de vigtigste ting ift. Indretningen af dit barns børneværelse er, at det matcher dit barns behov ift. Farve og behov. Hvis lampen skal være en loftlampe til dit barns værelse, så er det en god ide at det er en hyggelig og enkel lampe med f.eks. dinosaurermotiver på.

Hvis lampen skal hænge over barnets seng, så kan det f.eks. være en buet væglampe med stjernemotiv på.

Og hvis det derimod skal være en bordlampe som en af dine børnelamper, så kan det f.eks. være en justerbar bordlampe som også er enkel og nem at betjene for dit barn. Når du skal vælge den rette lampe, så er det ret vigtigt at dit barn selv kan betjene lampen og tænde og slukke for den. Så den skal helt sikkert være nem at betjene. Hvis du synes, at barnet skal have lidt medbestemmelse, så kan du med god samvittighed inddrage barnet ift. Farvevalg eller motiver på lampen, så barnet føler sig tryg med lampen.

Sikkerhed ift. Placeringen af dit barns lampe:

Når du skal opsætte lampen, så er det meget vigtigt at lampen hænger ordenligt fast til væggen, hvis det er en væglampe eller loftlampe. Og hvis det er en bordlampe, så er det vigtigt at det er en justerbar og nem lampe, som barnet kan betjene uden problemer. Og du skal altid huske at sørge for, at ledninger er skjult eller gemt smart væk, så dit barn ikke kommer til skade eller får stød. Sikkerhed er alfa omega for dit barn.