Sådan Vælger Du en Kjole med Personlighed

Rigtigt mange kvinder elsker kjoler, fordi de gør det let at være elegant klædt på. Der er ikke noget som helst andet i garderoben, der gør det let, at se flot ud. En kjole er et simpelt stykke tøj, men med det rette design, kan den give et helt fantastisk look. At vælge en kjole er dog ikke helt uden udfordringer: moderne kjoler skal nemlig helst have noget personlighed.

Før i tiden handlede kjoler mest om trends. En bestemt designer, eller et særligt snit, var blevet populært, og nu skulle alle ud og have den type kjole. Det var noget der ofte gav anledning til drama, da man let risikerede, at flere kvinder mødte op til et arrangement i den samme kjole. Selv når flere designere producerede kjoler efter den seneste trend var der stor risiko for, at man kom i karambolage med en anden kvinde til arrangementet.

Den slags udfordringer blev selvfølgeligt håndteret på en lang række forskellige måder. Mest udbredt var det at tale sammen, og aftale på forhånd, hvem der har hvad på. Det er en løsning de fleste kvinder kender fra deres vennegrupper, men det kunne faktisk også fungere okay på en større skala. Nogle arrangementer var dog alt for store til, at man kunne koordinere tingene på den måde. Det var i sig selv et problem: jo større et arrangement er, jo større er risikoen jo for, at man kommer til at klæde sig på i samme tøj som en anden. Disse problemer har ført til rigtigt meget drama igennem tiden, og der har været langt imellem de gode løsninger.

Heldigvis skiftede moden dog rimeligt pludseligt. Ingen ved, om det var som respons på disse problemer, eller det bare skete helt naturligt. Under alle omstændigheder er problemet i hvert fald løst nu! I dag skal en moderne kjole nemlig have personlighed. Det betyder altså, at kjolens design gerne skal komplimentere din egen personlighed. Da vi alle er forskellige fører dette helt naturligt til, at der er langt mindre risiko for, at man har valgt den samme kjole som en anden.

Men hvordan vælger man en kjole med personlighed? Her kan det godt betale sig at kigge efter en designer, der har værdier der passer til din personlighed. Jeg ser eksempelvis mig selv som en meget afslappet type, der dog godt kan lide at sætte et lille twist på tingene. Jeg passer ind i mængden, men skiller mig ud på min helt egen måde. Den samme tilgang ser jeg i min nyligt indkøbte mos mosh kjole. Kjolens brede ærmer, og den runde hals, er meget traditionelt og attraktivt. Det er en meget afslappet og klassisk kjole ved første øjekast. Men fordi den kommer med et smalt læderbælte, der virkeligt fremhæver min talje, formår den alligevel at skille sig ud.