Skal der hegn om din have?

Når ens private jordlod skal adskilles fra den omgivende verden, så er der forskellige muligheder. Nogle vælger hæk med grønne blade. Det er meget flot om sommeren, med lidt kedeligt og meget gennemsigtigt om vinteren, når grenene står nøgne. Man kan naturligvis vælge vintergrønne hægplanter. Men fælles for alle hække er, at de skal klippes, mindst en gang om året. Måske er det bare lettere med hegn?

Der findes mange typer havehegn. Du kan få havehegn med runde stokke, som står helt tæt, eller du kan vælge at mere åbent havehegn, som blot markerer hvor grænsen på din have går. Det er naturligt at overveje hvad man har brug for, inden man køber havehegn. Skal der være frit indsyn til din flotte have, så naboer og forbipasserende kan nyde synet af dine anstrengelser i haven? Eller har I brug for et privat space, hvor familien kan lege og dyrke sit liv uforstyrret, så skal I bruge et tæt havehegn, så ingen kan kigge ind.

Vælg med omhu

Der er mange muligheder og derfor betaler det sig at have gennemtænkt behovet, før man køber havehegn. Måske går man efter noget, der er så vedligeholdelsesfrit som muligt? Et godt havehegn kan holde i mange år uden den store pleje. Det giver tid til andre ting, så som fornøjelser med familien.

Andre vil måske gerne have et flot havehegn, og er ikke så bekymrede for at skulle male og pleje. Der findes havehegn til alle behov. Og der findes rigtigt mange flotte havehegn i handelen, som vil kunne glæde en hver haveejer. Tag for eksempel i Johannes Fog og se det store udvalg. I vil helt sikkert kunne finde et havehegn, der passer ind i jeres stil og smag.

Let at opsætte

De fleste havehegn i handelen er utroligt lette at opsætte. Ofte medfølger udførlig manual, så selv den mest fummelfingrede kan få sit havehegn op at stå, uden hysterisk sammenbrud. Der er tænkt over tingene hos producenterne af havehegn. De ved, hvad kunderne ønsker og gør alt hvad de jkan for at leve op til kravene til et moderne havehegn.